Bij Inter College Business School inspireren we de ondernemers van morgen. Dit doen we al sinds 1979. Veel succesvolle ondernemers en managers hebben profijt gehad van onze kleinschalige bedrijfskunde-opleiding (BBA) - ontwikkeld voor ondernemers, door ondernemers. 

 Ben jij ambitieus, leergierig en kan je niet wachten om te gaan ondernemen? Dan is Inter College Business School misschien iets voor jou!

Voor Ondernemers, door Ondernemers

Wat onderscheidt onze BBA?

Wij zorgen ervoor dat je als student van Inter College Business School jouw ideeën en talenten om kunt zetten gezet in actie en praktijkervaring - want alleen zo kun je waarde toevoegen in het bedrijfsleven..

Hoe doen we dit?

Bedrijfsbezoeken en seminars, docenten uit de praktijk

Toegang tot een netwerk van 10.000 alumni

Inter College heeft wereldwijd een netwerk van 10.000 alumni die altijd staan te popelen om studenten en afgestudeerden te helpen in contact te komen met bedrijven over de hele wereld. Onze campus in het centrum van Amsterdam is omringd door een scala aan start-ups, middelgrote bedrijven en multinationals. Een uitstekend perspectief op een mooie baan voor jou!

Duration

4 years

Campus

Central Amsterdam

Next intakes:

September 2022, November 2022

98% van onze afgestudeerden heeft direct een baan

"In het laatste jaar van mijn studie heb ik een D2C-abonnementsdienst gelanceerd. Inter College heeft me de kennis gegeven om een bedrijf op te starten in een zeer concurrerende markt. Van de praktijkervaringen die ik op Inter College heb opgedaan, heb ik nog elke dag voordeel."

Wilbert Kannekens, 

Oprichter@ Samsamdrinks.com

Meer informatie

Terms and Conditions apply

Copyright © 2021 intercollege

Toegang tot 10.000 alumni netwerk

Studiereizen, het opzetten van een pop-up store

Praktijkopdrachten in echte bedrijven

Aan de veelzijdige BBA van Inter College leer je alles rondom het runnen van een bedrijf. Van onder meer marketing, economie, HR en projectmanagement tot bedrijfsrecht, fusies en overnames, financieel management en corporate governance en nog veel meer. Je leert via individuele casestudy's, groepspresentaties, ondernemingsplannen en consultancy projecten. Daarnaast ga je aan de slag met het uitwerken van strategieën, individuele verslagen en reflectie. Na afstuderen beschik je over alle vaardigheden die je nodig hebt om succesvol ondernemer te worden, een start-up te beginnen of in het familiebedrijf te stappen. Maar je kunt ook je stage omzetten in een baan, of een masteropleiding gaan volgen in binnen- of buitenland. De keuze is aan jou!

 

Over onze HBO Bachelor Bedrijfskunde

Altijd een stap verder

Wat ons onderscheidt zijn onze connecties binnen het bedrijfsleven en de manier waarop we echte bedrijfservaring in elke fase van het leerproces integreren. Tijdens jouw studie bij ons ontmoet je marktleiders, deskundige strategen en succesvolle ondernemers die je zullen uitdagen om met slimme zakelijke oplossingen te komen.

 Studeren aan een business school opgericht in 1979  

About Inter College

BBA

Testimonial